Een bedrijfsfilm is een hele waardevolle toevoeging voor de socialemediakanalen of als aanvulling op een presentatie tijdens een bedrijfsbezoek door partners of klanten.

Er zijn talloze redenen om voor een bedrijfs- of evenementvideo te kiezen. Over het algemeen geldt dat video een veel groter bereik heeft dan geschreven tekst en foto’s.

Hoe gaan we te werk?

Het proces begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bij u op locatie of telefonisch. We bespreken uw wensen en gaan daarmee aan de slag. We bekijken de mogelijkheden en stellen op basis daarvan een offerte op, zo krijgt u meteen een idee van de kosten. Het kan zijn dat u al een concreet idee heeft voor een video. We luisteren dan graag naar uw wensen en doen eventueel aanvullingen waar dat nodig is. Het kan ook zijn dat het idee nog minder vorm heeft. We gaan dan met u om de tafel zitten om samen tot een uitgewerkt plan te komen. Als het nodig is schrijven we vervolgens een script waar we in samenspraak met u nog aan kunnen sleutelen.

Vervolgens plannen we één of meerdere opnamedagen om al het benodigde beeldmateriaal te schieten. Als we buitenopnamen op de planning hebben zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer voor het beste resultaat.

Als alle beelden zijn opgenomen is het tijd voor de montage. Het is belangrijk om dit nauwkeurig te doen en daarom gaat er ook veel aandacht en tijd in zitten. We voegen eventueel muziek, voice-overs en geanimeerde teksten of logo’s toe. Ook optimaliseren we de kleuren en contrasten van de beelden voor het mooiste resultaat.

De video is nu bijna af. We sturen hem op zodat u hem kan bekijken. Mochten er dingen zijn die u toch liever net anders ziet, dan passen wij dit eenmalig kostenloos aan indien het binnen de mogelijkheden valt. Daarna krijgt u het eindresultaat in het gewenste format digitaal opgestuurd, zodat de video direct geschikt is om op YouTube, Facebook of een ander platform te plaatsen.

Bekijk voorbeelden.

Voets Specialiteiten

Voor de social media kanalen van Voets Specialiteiten uit Schijndel maakten we verschillende productvideo’s.

Vers Vlees Boerderij Savelkouls

Voor de opening van de nieuwe boerderijwinkel van Savelkouls maakten we een video die het karakter en de waarden van de Vers Vlees boerderij uitdraagt.

Turff

Turff is een studentenstart-up uit Delft die papieren turflijstjes vervangt voor een gratis tablet. Voor Turff hebben we een reeks video’s gemaakt ter promotie van hun product.

Dryly

Dryly helpt je kind op weg naar droge nachten. In deze animatievideo leggen we uit hoe kinderen hun plaswekker kunnen gebruiken.

Makelaar Rob van de Laar

Voor de plaatselijke makelaar uit Sint-Oedenrode maakten we deze promotiefilm, die laat zien hoe Rob samen met zijn vrouw Carla te werk gaat bij de aankoop, verkoop of taxatie van een woning.

Pleinpop 2019

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2019 vond in het Kloosterpark te Schijndel weer het jaarlijks terugkerende festival Pleinpop plaats.

Schijndel Aan Zee

Iedere zomer wordt er in het centrum van Schijndel een feestelijk strand gecreëerd voor de ultieme vakantie in eigen dorp.

Tuin & Kunstgras

Voor Tuin en Kunstgras uit Oss produceerden we een reeks van 5 uitlegvideo’s over de aanleg van kunstgras. Bekijk hier het eerste deel.

Jitske Dijkstra Shiatsu Coach & Do-in

Voor de Shiatsupraktijk van Jitske Dijkstra uit Berlicum maakten we deze bedrijfsfilm.